Иван Ченов съживява песните на Жоро Минчев

„Приливът на любовта“ залива Созопол на 16 юли

 

Иска се голяма смелост и талант, за да изпееш песни на големия Жоро Минчев точно в Созопол. Иван Ченов притежава и двете, а пред публиката на амфитеатър „Аполония“ в Созопол ще оживеят някои от най-обичаните и емблематични песни на рок легендата Жоро Минчев ,посветени на Созопол. Сред тях е рокаджийския химн „Блаженни години“, лиричната изповед „Какви времена“ и „Юли“. Едно малко познато на широката публика, но особено обичана от Георги Минчев е парчето „Есен в Созопол“,която също ще бъде част от репертоара на рокизпълнителя Иван Ченов. Тя е от дебютния албум на Жоро Минчев и носи заряда на първите му успехи. Любопитното е ,че докато другите му  песни  са изпълнявани през годините от редица български поп и рок изпълнители, точно тази ще бъде изпята за първи път и то точно в Созопол.

На 16 юли от 20.00 часа жителите и гостите на курортния град ще могат да се насладят на уникален концерт, който включва песни,посветени на Созопол и най-хубавото и романтично, което символизира градът на спасението. Концертът „ Прилива на любовта“ е подарък от община Созопол за празниците на града, посветени на Света Марина. В навечерието на празника на сцената ще излязат Тони Димитрова, Жан Шетанов, Иван Ченов и група „Граас“,които ще изпълнят едни от най-красивите български шлагерни песни, посветени точно на Созопол. Концертът носи името на едно от най-красивите песни,която ще бъде изпълнена от Тони Димитрова и Жан Шейтанов. В концерта са включени и песни на група „Домино“ и на Георги Кордов,изпети преди години за Созопол. В концерта ще звучат и авторски песни на изпълнителите.

За първи път ще бъдат изпълнени всички песни, посветени на Созопол, а сценографията и декора ще допълнят магията наречена Созопол.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови