Созополчанчета спечелиха титлите „Мини Мис и Мини Мистър“ Созопол 2015

Повече от 30 мини госпожици и мини господа от 3 до 12 години се изявиха в традиционния Конкурс за престижните титли „Мини Мис и Мини Мистър“ Созопол 2015.

Столичната актриса Илиана Балийска - лицензиант на марката, забавлява 2 часа малчуганите с авторските си песни и те стопиха притеснението ,за да стане страхотно представлението.

Палавото Шоу беше под патронажа на Кмета на Созопол - Панайот Рейзи.

За всички участници имаше Дипломи: Отличен 6 в Талантиадата, много награди и аплодисменти. В Празника на детското творчество участваха мини сладури от цялата страна и курортистчета от Русия и Швейцария.

Ето и призьорите:

Титлата „Мини Мис“ от 3 до 6 години спечели 6-годишната Екатерина от Созопол; при мини мъжагите от 3 до 6 години „Мини Мистър“ стана 6-годишния Димитър от Бургас.

Във втората възрастова група - от 7 до 12 години-„Мини Мис“ спечели 7-годишната Зорница от Созопол,  а при чужденчетата - 9-годишната рускиня от Москва - Соня. “Мини Мистър“ в същата възрастова група е 8-годишният Александър от Созопол.

„Мини сладурите в Созопол всяка година са заредени със състезателен дух и Талантиадата всеки път е празнично вълнение и за малките, и за порасналите-родителите и близките на мини сладурите“ - сподели удовлетворението си Илиана Балийска - автор ,водеща и продуцент на конкурса - Оригинал „Мини Мис и Мини Мистър“.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови