Русалката Ариел дойде на Дионсиеви дни Царево 2021 /снимки, видео/

С ексклузивно боди арт шоу на топ гримьора Теодора Калчева започна петото издание на винения фестивал Дионисиеви дни Царево на 20 август от 19 ч.

Пред очите на участниците и публиката голото тяло на модела се преобрази в русалката Ариел. Червенокосата морска нимфа с бюстие от перли дефилира по изпровизираната сцена на фестивалното изложение.

Уникалният шедьовър на Теодора Калчева се разходи и из центъра на Царево, където събра погледите на местни и туристи. 

Дионисиеви дни Царево 2021 се провежда в центъра на морския град от 20 до 22 август.

Какво вече съобщихме и през тази година ще бъде направено класиране на вината от специално поканени професионални технолози от Бургаската лозаро-винарска камара „Южно Черноморие”.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ТУК!

Името на Теодора Калчева се свързва с онова красиво и революционно изкуство, наречено боди арт. Единствена в Бургас преди 18 години дръзва да рисува голи женски тела и да ги превръща в шедьоври. И до ден днешен няма аналог в родния си град. 

Теодора Калчева е носител на награди от национални конкурси по грим. Има награди по BodyArt от национални фестивали на красотата. Участник в международни фестивали на изкуствата. 

Демонстрира нестандартен пърформанс за популяризиране на марки, каузи и събития. Лектор по професионален грим и маникюр. Всяко нейно представяне се превръща в изключително шоу за публиката.

Тя е създател първото Make up студио в Бургас.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови