Царево получи приз за дестинация на Българските туристически награди

Община Царево получи номинация и беше отличена с награда в категория “Дестинация” на проведено в гр. София награждаване на форума Български туристически награди под патронажа на Министерство на туризма.

Министърът на туризма г-н Илин Димитров връчи наградата за “Дестинация” на зам.-кмета на община Царево г-н Марин Киров.

В обръщението си при награждаването Марин Киров заяви:

“Царево е дестинация - морската община по Южното Черноморие с най-дългата брегова ивица. Това носи много отговорности, редица проблеми, но ние работим с лекота за жителите и гостите на общината.

Царево е нощният живот и гостоприемството на Лозенец и плажовете на селото, Корал, Оазис и Арапя; общинският център гр. Царево, който посреща все повече гости със своята обновена туристическа инфраструктура, богата културна и развлекателна програма, старият град кв. Василико; алтернативните плажове на Варвара; древният облик на Ахтопол; райските кътчета и свободата на Синеморец, Силистар и Резово.

Но Царево не е само море, тук е и Странджа планина, с традициите на местните хора, автентичните нестинарски игри, кукерите и други обреди.

Приемете това кратко представяне като покана да ни посетите, защото стартът на летния сезон вече е поставен с откриването на хотели и заведения в с. Лозенец през изминалата седмица.”

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови