Марин Киров: Мечтая Царево да е още по-модерна и гостоприемна община 

Новоизбраният кмет на Община Царево Марин Киров сподели своите приоритети пред meduzata.com, неписредствено след като встъпи в длъжност. 

Кандидат на ПП ГЕРБ в Царево, който в предишния мандат бе заместник-кмет, спечели убедително изборите в морската община още на първи тур. 

„Приоритет номер едно извън бюджета като цяло е възстановяването от бедствието за следващия туристически сезон. В бюджета поетапно въвеждаме всички проекти, които сме предложили за населените места. Не само за град Царево, а за всички населени места“, заяви Марин Киров.

Продължаването на Медицинския център и неговото завършване са сред основните приоритети на новия кмет. Сред другите са спортната зала, футболният стадион, младежките политики, Младежкия фонд, който обещахме, пристанищната инфраструктура и др.

„Мечтая Царево след четири години да е още по-модерна и гостоприемна община. Царево трябва да изглежда по този начин, но не само в общинския център, а в най-отдалеченото място да се носи гордостта от град Царево“, обясни новият кмет.

„Приемствеността е тайната на успеха на нашата държава. Това, което се случва тук се надявам да повлече крак и много други общини и много други политици да започнат да се държат по този начин, по който се държим ние с господин Киров“, заяви бившият кмет инж. Георги Лапчев, който бе начело на общината 3 мандата.

„Г-н Лапчев ме посъветва да следвам неговия завет, че няма значение колко е голямо населеното място, важното е да устояваме интересите на местните хора“, сподели Киров.

Текст, снимки и видео: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови