Даден е старт на ремонта на стария път Царево - Лозенец

С водосвет и първа копка, днес 12 септември, стартира ремонтът на пътя свързващ гр. Царево и с. Лозенец, преминаващ край с.о Арапя и с.о. Оазис.

„Започваме поредният основен ремонт на път от началото на мандата – на пътя и на мостовите съоръжения от гр. Царево до с. Лозенец. Това е един изключително важен проект не само за града и за с. Лозенец, но и за с.о. Арапя и с.о. Оазис, както и прилежащите територии.

По този начин ще осигурим едно комфортно пътуване на жителите и гостите, които посещават нашата община. Още от сега докато стартираме основния ремонт на пътя, работим и проектираме продължението на велосипедната и пешеходната алея от с.о Арапя  до с. Лозенец,  за да свържем града и селото с пешеходна и велосипедна инфраструктура“, заяви кметът Марин Киров.

Отец Йордан Петков благослови това начинание.

Събитието уважиха Марин Киров - кмет на община Царево, Таня Янчева - председател на Общински съвет - Царево, Мария Конярова - секретар на общината, зам.-кметовете на общината - Георги Стоянов и Денис Диханов, Женя Гандиева - кмет на с. Лозенец, представители от фирмата-изпълнител и представители на техническия надзор.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови