Кметът на Царево посети всички първокласници 

След официалната церемония кметът на община Царево посети всички първокласници и техните учители. 

Децата с радост посрещнаха градоначалника и му обещаха да бъдат добри с родителите и учителите си. 

“Децата на Царево светят с любопитни и красиви личица! 

Тази година в нашето училище има четири  паралелки в първи клас. Радост, отговорност и призвание - да се грижим за всички ученици! Днес е празник и в любимия Ахтопол!” заяви след срещата с учениците Марин Киров.

С богата и тържествена програма стартира първия учебен ден. 

Близо 110 първолаци прекрачиха прага на училищата на територията на община Царево СУ “Н.Й.Вапцаров - гр.Царево и ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” - гр. Ахтопол. 

Директорът на училището г-жа Даниела Фелонова и кметът на община Царево Марин Киров отправиха послания към ученици, учители и родители. 

За всички първокласници в Царево и Ахтопол, освен приветствие, имаше и подарък от кмета на община Царево – книжка с любими детски приказки и комплект с учебни пособия. 

🇧🇬 Събитието започна с тържествено издигане на националния флаг и изслушването на химна на Република България. 

Първокласниците Моника Канева, Иван Топалов, Георги Иванов, Наталия Панайотова, Габриел Стоянов, Георгия Дряновска и Пламена Колева поздравиха своите връстници със стихотворения за първия учебен ден, а Мария Иванова получи от директора на училището символичен ключ на знанието. Г-жа Евгения Ангелова пожела успех на първокласниците от името на всички родители. 

На празника присъстваха кметът Марин Киров, директорът училището на г-жа Даниела Фелонова, ръководствата на СУ “Н.Й.Вапцаров” и община Царево, родители и гости. 

С цветя, усмивки и много празнично настроение започна първият учебен ден!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови