Кметът на Царево се скара с Емил Чолаков заради дъжда

Кметът на Царево Георги Лапчев се обадил на водещия на прогнозата за времето Емил Чолаков, за да му се скара заради ... прогнозите му.

 

Дъждът се отразява винаги на туристическия сезон, но истината е, че в община Царево валежи няма, заяви Лапчев . Той призна, че е подразнен от постоянните съобщения за лошо време и дъждове, замърсени плажове, изтичащи води и т.н. 

Царевският кмет призна, че се обадил преди дни на синоптика Емил Чолаков, за да му се скара да спре с лошата прогноза. Самият Чолаков заяви в телевизионния ефир: „Лапчев, приятелю, не е от синоптиците, от времето е”.  

„С Емо Чолаков сме състуденти и се познаваме много добре. Аз му се обадих и му казах „Стига си лъгал, плашиш ми хората”. Да, може от БАН да казват, че ще вали – ето вижте какъв страхотен дъжд има днес, само че от слънце. И така е всеки божи ден – хората са на плаж, а четат по вестниците, че вали” – каза Лапчев.

За да се спре със спекулациите, той е инсталирал уебкамера на една от кулите в пристанището. Така, който желае, може да влезе в сайта на община Царево и да провери дали наистина вали.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови