БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

 

Връзка с нас

Вижте най-масовото здравно изложение! Стотици се прегледаха безплатно (ВИДЕО и СНИМКИ)

Стотици бургазлии се стекоха на втория етаж на мол „Галерия”, където днес и утре могат да си направят безплатни профилактични прегледи, скрининги и медицински изследвания с най-модерната апаратура.

На форума със свои щандове присъстваха всички големи болници от региона, лаборатории, клиники и фирми, опериращи в сферата на здравните услуги.

Здравният форум бе открит от зам.-кмета на Бургас Лорис Мануелян, който бе категоричен, че профилактиката и превенцията ще помогнат, за да бъде диагностицирано заболяването още в самото му начало и съответно бързо излекувано.

Какви  изследвания трябва да си направите, ако страдате от диабет, планирате бременност или имате хипертония, обясниха лекарите  на най-голямата медицинска лаборатория в областта - "ЛИНА". Освен със специалисти по клинична лаборатория и микробиолози, те разполагат още с вирусолог, паразитолог, специалист по трансфузионна хематология, биолог и клиничен патолог.

Със съдействието на лaбораторията, основният  партньор на изложението -  Национална пациентска организация,  ще извършва безплатни изследвания за хепатит В и С, които се правят на отделен щанд.

С изложението стартира и акция за кръводаряване, в която се включиха десетки бургазлии. Деца от БЧК направиха няколко атрактивни демонстрации днес и показаха как може да се спаси човек. Посетителите на изложението имаха възможност да наблюдават демонстрации по спортни танци, японското бойно изкуство кудо, фехтовка и др.  „Зона Здраве“ ще продължи и утре 11 до 20 часа.

*КАК ПРЕМИНА ПЪРВИЯТ ДЕН НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Автор: Стиляна Божидарова
Видео и снимки: Стиляна Божидарова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови