В Поморие разработиха СПА-терапия за справяне с пролетната умора

На прага на най-пролетния месец март, когато всичко в природата се събужда за нов живот, хората започват да се чувстват отпаднали и уморени.

Това се усеща особено в дните, когато непостоянното пролетно време напомня за отиващата си зима. Чувството за отпадналост по това време на годината е физиологична норма. За справянето с нея има редици методи и съвети, най-успешният от които си остава прочистването на организма, най-вече на белите дробове, които през пролетта се изпълват с кислород. 

За целта специалистите в балнеохотел „Поморие“ са разработили уникална СПА-терапия, след която излизаш като нов и се чувстваш зареден с енергия. Тя включва контрастни душове, при които се редуват обливания с гореща и хладка към студена вода, като винаги се завършва със студената вода. В царството на хидротерапията, което се намира на приземния етаж на балнеохотел „Поморие“, са още закритият солен басейн, различните видове бани: парна, руска, турска, египетска, финландска сауна, ледена стая, стая за релакс, кнайп пътека с редуващи се корита с топла и студена вода. Ефектът им върху човешкия организъм е чудотворен и доказано прогонват пролетната умора по-ефикасно от всякаква хомеопатия, витамини и друг вид медикаменти.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови