Три министерства разясняват новите правила за концесиониране на морските плажове

На дискусията ще участват трите най-големи туристически комплекса по Черноморието

На 09.11.2016 г. от 16:00 до 18:00 часа в зала „Руен“ в Интер Експо Център - София по време на традиционното изложение СИХРЕ ще се проведе дискусия на тема: „Концесионирането на морските плажове – гаранция за качество на плажните услуги. Условия за избор на концесионер на морски плаж“, организирана от Българска туристическа камара и Интер Експо Център – София.

В дискусията ще участват Николина Ангелкова – министър на туризма, Лиляна Павлова – министър на регионалното развитие и благоустройството, Ивелина Василева – министър на околната среда и водите, Мариета Немска – директор на Дирекция „Икономическа и социална политика” в Министерски съвет, Красимир Станев – изпълнителен директор на „Албена” АД, Ивайло Чеварганов - изпълнителен директор на „Златни пясъци” АД, Златко Димитров - изпълнителен директор на „Слънчев бряг” АД, Станка Шопова - изпълнителен директор на СОК „Камчия” ЕАД, както и концесионери, наематели и управители на морски плажове.

На дискусията ще се разискват въпроси, свързани с концесионирането на морските плажове и качеството на предлаганите плажни услуги.

Ще бъдат направени разяснения по проекта на новия Закон за концесиите и Закона за устройство на Черноморското крайбрежие, мероприятията по ангажираността на МОСВ, свързани с чистотата на плажните зони, както и други въпроси, свързани с организацията и управлението на морските плажове.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови