Costa neoRIVIERA открива пасажерския сезон в Бургас /снимки/

Луксозният 216-метров Costa neoRIVIERA ще открие пасажерския сезон на бургаското пристанище. Корабът пристига в Бургас тази събота, около 8:30 часа и ще остане на Морска гара до вечерта, след това продължава за Констанца,

съобщи burgasnews.com. В него се очаква да пътуват около 1300 души.

Costa neoRIVIERA е построен през 1999 година като Ibero Mistral и след малко повече от 10 години служба на Ibero Cruises преминава в собственост на Costa и през 2013 година е напълно реновиран. Той е и първият кораб от Neo концепцията на италианската компания, която намери най-добрия начин да възроди по-старите си кораби залагайки на нестандартни дестинации с повече време и възможности за забавление на сушата.

Друг важен аспект при корабите от клас Neo е, че са ориентирани предимно за възрастни. Основната част от гостите на кораба са от Италия, Франция, Англия, Испания и Германия и по-малко от Америка.

На борда на Costa neoRIVIERA има 8 дневни и нощни заведения – барове, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните. Изборът от каюти на борда на кораба включва стандартните вътрешни, външни каюти с прозорец или балкон и различни апартаменти.

Корабът разполага с разнообразни опции, както за желаещите да поддържат форма със спорт или релакс, така и за онези, които търсят вечерно развлечение извън баровете. На борда има мултифункционално спортно игрище, 2 басейна, 2 джакузита, солариум и фитнес, СПА център с пълен набор от СПА процедури и услуги и театър на 2 етажа, в който всяка вечер се организират спектакли, концерти и шоу програми.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови