В Бургас идват на сватбен туризъм

През отминалото лято у нас е реализирана и подводна сватба

Бургас e на път да развие успешно сватбен туризъм. 

„Двойките започнаха от предходната година да си записват дати, да резервират агенции. Все повече двойки от вътрешността на страната искат да сключат брак на морето”,

сподели сватбеният агент Марияна Панчова, цитирана от БГНЕС. Две от двойките ще се бракосъчетаят на единствения остров по българското Черноморие превърнат в туристическа забележителност Света Анастасия. 

“Едното бракосъчетание ще бъде в началото на лятото, другото - през месец август”, заяви управителят на острова Павлин Димитров. Той отбеляза, че хората, които искат да си кажа „да“ на Света Анастасия са любители на приключенията, а не търсачи на лукса. 

„Те искат приключенско сватбено тържество, да дойдат с пиратски кораб“, добави Димитров. 

През миналата година четири двойки също са избрали острова за тематична сватба, като две от тях са били чуждестранни. През отминалото лято у нас е реализирана и подводна сватба, а сред нестандартните идеи за лято 2018-та година се очаква да бъдат сватба в морската градина на Бургас с коне, такава на кораб и сватба с горски мотиви. 

“Влизали са при нас на сватба с ролери, със скейтове, зависи от предпочитанията от стила на младите”, разказва Марияна Панчова. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови