Министър Ангелкова даде старт на сезона в Слънчев бряг /снимки/

С Ники Кънчев и Орлин Павлов, на изискано парти на пирса, сезонът бе открит

Туристическият сезон в най-големия български курортен комплекс Слънчев бряг бе открит снощи с Ники Кънчев и Орлин Павлов, на изискано парти на пирса. 

Министърът на туризма Николина Ангелкова и изпълнителният директор на „Слънчев бряг“ АД Златко Димитров дадоха символичен старт на сезона.

Сред официалните гости бяха депутатите от ГЕРБ Димитър Бойчев и Диана Саватева, зам.-областният управител на Бургас Севдалина Турманова, областният лидер на ДБГ в Бургас Живко Табаков.

„От този сезон, на територията на Слънчев бряг, за всички посетители е достъпно безплатно мобилно приложение Sunny Beach Smart Pass. С него всички гости на комплекса ще могат да се ориентират по-лесно и да получават полезна информация по време на престоя си“, съобщи Златко Димитров в краткото си привествено слово.

За лято 2018 „Слънчев бряг“ АД е инвестирало 1,6 млн. лв. в подготовката на комплекса. Направени са ремонти на алеи, улици, вложени са значителни средства в озеленяване, както и надграждане на системата за видеонаблюдение, допълни Димитров.

Въпреки спада на руския пазар, се регистрира сериозен интерес от нови дестинации – Полша, Франция, Великобритания и други, обясни министър Ангелкова. Според нея този туристически сезон ще е по-силен от миналогодишния.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Текст и снимки: Ирина Генова

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови