Биг Брадър в Сънито спаси туристите от грабежите

Рекордно ниско ниво на грабежи през туристически сезон 2019 в Слънчев бряг благодарение на ефективната система за видеонаблюдение и охрана

Едва 10 случая на грабежи в най-големия комплекс у нас са регистрирани и разкрити и чрез системата за сигурност внедрена от „Слънчев бряг“ АД, отчетоха от ОД на МВР Бургас.

Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД, представи темата „Ефективна система за видеонаблюдение и охрана в Слънчев бряг“ в рамките на Третата национална конференция SMARTOURISM.BG. 

В конференцията взеха участие и представители на държавни и общински институции с интереси в сферата на туризма, университети, технологични компании, туристически бизнес и професионални организации. Събитието се проведе на 17 и 18 октомври 2019 г. под патронажа на Министерството на туризма в партньорство с Община Бургас.

„През последните 4 години основният приоритет и инвестиции от страна на „Слънчев бряг“ АД са в системи за ефективно видеонаблюдение и охрана на комплекса по време на активния туристически сезон. Над 300 камери покриват 80% от територията на най-големия комплекс у нас и улесняват работата на полицията при разследване и разкриване на нередности.“, заяви Златко Димитров.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови