Гласувайте за своя фаворит за Годишните награди в туризма

Призовете в 16-те категории ще бъдат връчени на официална церемония в София на 16 декември

От 7 ноември започна електронното гласуване за четвъртите Годишни награди в туризма-2019. Онлайн вотът ще определи носителите на призове в 16-те категории в конкурса на Министерството на туризма. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Състезанието в това издание на наградите ще е много оспорвано. Кандидатите, които са допуснати до финалната фаза на конкурса и ще се борят за призове, са близо 100, разпределени в 6 професионални категории, 5 художествени и 4 специално предназначени за българските общини. Голямата награда в категория „Изборът на българите“ традиционно ще бъде  определена сред всички туристически обекти, включени  в „100-те национални туристически обекта“ и „50-те малко познати места“. 

Най-много участници - 19, ще се надпреварват за приза в категория „Туристическо събитие“. За награда в категория „Туристическа атракция/обект и устойчивост на инвестицията“ ще се борят 15 кандидати. Сериозен е интересът и към категориите „Специализиран туризъм“ и „Иновация“, където участниците са съответно 6 и 7. Общо 18 общини подадоха документи за участие в специално предназначените за тях категории.

За златните статуетки в 5-те художествените категории - радио, телевизия, печат, онлайн медия и блог, ще се състезават 26 кандидати. В тазгодишното издание надпреварата ще е най-оспорвана при онлайн медиите, където има най-много участници. 

Може да гласувате за финалистите до 6 декември 2019 г. на www.tourismawards.bg, сайтът е достъпен и през уебстраницата на Министерството на туризма. Контролът ще бъде завишен, за да се минимизират възможностите за промяна на електронния вот. Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за намеса ще бъдат своевременно отчитани и ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в София на 16 декември 2019 г. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза, изработена от Димитър Германов специално за церемонията.

 

Коментари   

#1 ideyazabulgaria 14-11-2019 21:16
Да не би Европа да не знае какво става в България? Знае и още как! Там има ПРАВОВА ДЪРЖАВА ,която държи престъпниците в пандиза, а не им позволява да се разхождат свободно по улиците и подарява ключови позиции в икономиката !
За това и по българската Черноморие не идва елитния турист на Европа който плаща добре, а идват само най бедните туристи -руснаци и украинци, които се пазарят за 1 скидка.
За това и спадат приходите в хазната. За да ги запълни , Бат Боко трябва да си бръкне в личния джоб на олигарх и върне изчезналите пари от въртения бюджет в Корпоративна банка и изчезналите печалби на банката. Амин!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови