Две катастрофи на АМ Тракия в Бургаска област

Две ПТП-та са станали на автомагистрала Тракия на 4 август, съобщиха днес от бургаската полиция.

В 7.20 ч на км 339+800 в посока София, поради неспазване на дистанция, водачът на л.а. „Сеат Ибиза”, Д.В., 29-годишен от с.  Казичене, област София, застига и блъска отляво движещия се пред него л.а. „Фолксваген Поло”, управляван от 63-годишния Н.Б. от Стара Загора, който се завърта върху пътното платно, удря се в мантинелата, късайки четири звена и четири колчета, като спира в отводнителната канавка. 

От ПТП пострадали : водачът на лекия автомобил  „Фолксваген” – Н.Б. и неговата спътничка – М.К., 53-годишна от Раднево, които с наранявания по тялото, без опасност за живота, са настанени за лечение в УМБАЛ - Бургас. 

В 10.35 ч. на км 328 в посока Бургас, поради неспазване на дистанция водачът на л.а. „Ауди  А 4”, И.О., 62-годишен от Ямбол, се блъска последователно в движещия се отпред и намаляващ скоростта си л.а. „Фолксваген Поло”, управляван от 42-годишния В.Й. от Монтана и впоследствие в л.а. „Мерцедес ML 320”, управляван от 54-годишния П.П. от Сливен. 

От ПТП пострадала пътуващата в л.а. „Фолксваген” жена и съпруга на водача – Д.О., 61-годишна от Ямбол, която с охлузни рани и натъртвания, но без опасност за живота, е настанена за лечение в УМБАЛ - Бургас. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови