Верижна катастрофа в Ришкия проход

Три автомобила са се нанизали във верижна катастрофа в Ришкия проход, съобщиха от МВР Бургас.

На 7 септември в 15.40 ч. на пътя Бургас – Шумен, км 87+500, настъпва ПТП между  лек автомобил «Опел Астра», управляван от 21-годишния Й.Б. от с. Костен, община Сунгурларе, товарен автомобил «Шкода Фабиа», управляван от 40-годишната И.К. от Карнобат  и лек автомобил «Опел Астра», управляван от 48-годишния А.Ф. от София.

От ПТП пострадали водачът на л.а. «Опел», с бургаска регистрация – Й.Б. /получил контузия на китката, прегледан в УМБАЛ «Дева Мария» и освободен за домашно лечение/, неговата майка А.Б., 41-годишна /прегледана и настанена за лечение в УМБАЛ «Дева Мария» със счупване на два шийни прешлена и контузия на китката/, спътничката им – Ф.М., 19-годишна от с. Риш, община Смядово /прегледана и настанена за лечение в УМБАЛ «Дева Мария» с комоцио/ и водачката на т.а. «Шкода» - И.К. /прегледана и освободена за домашно лечение с контузия на главата/. 

Причина за ПТП - поради движение с несъобразена със състоянието на пътя, характера и интензивността на трафика скорост, водачът на л.а. «Опел», с бургаска регистрация – Й.Б. блъска в задната част т.а. «Шкода», който от удара навлиза в лентата за насрещно движение и блъска л.а. «Опел», с пловдивска регистрация. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови