Институтът по Невро-лингвистично програмиране изнася безплатна лекция в Бургас

Посетителите ще разберат как етично да убеждават и мотивират другите да мислят като тях

По случай 10-ия си рожден ден Института по Невро-лингвистично програмиране (НЛП) организира лекция, посветена на умението етично да убеждаваме и мотивираме хората да мислят като нас. Презентацията ще се състои на 16 февруари (вторник) 2016 г. в Бургас, зала „Амфибия” на хотел „Аква” (бул. „Демокрация”, к-с „Лазур”) от 18.30 до 20.50 ч. Входът е свободен. Регистрацията за посетителите е открита от 18.00 до 18.25 ч., като след това достъпът до залата няма да бъде позволен. Участие се заявява само с предварителна регистрация, като се попълни формата в сайта на Института, достъпна тук: http://nlp.bg/index.php?id=67&training=34

„Невро-лингвистичното програмиране е практическа система, която позволява бързо и точно да видим начина на мислене на събеседника и така да му говорим, че да го накараме да достигне до нашата гледна точка”, разкрива Ангел Лазаров от Института по НЛП и допълва, че техниката помага също да разберем по-добре себе си, за да се справяме сами с нежелани състояния и да поддържаме мотивация, докато реализираме важните за нас неща. „Гостите на нашата лекция в Бургас ще разберат как етично да влияят и управляват поведението на хората така, че с удоволствие да им казват „да”. Ще научат и как да общуват със себе си в сложни ситуации, за да запазват спокойствие и да използват потенциала си”, допълва още Лазаров.

Програмата включва кратка презентация и демонстрация на това какво е НЛП, как се изучава и как да го използвате в бизнеса и в личния си живот; как етично да влияете и управлявате поведението на хората така, че те да се чувстват добре, докато правят нещата, които вие искате от тях – без евтини манипулации. Ще се запознаете още как да общувате със себе си в сложни ситуации, за да запазите спокойствие и да използвате потенциала си - чрез упражнение; както и с това какви резултати постигат курсисти, преминали НЛП обучение чрез споделени лични истории.

Презентацията е подходяща за всеки, който развива бизнес, управлява екип от хора или просто иска да направи качествен скок в живота.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови