„ФармаСтор” прави дебюта си в Бургас с професионална грим сесия, мерене на кръвно, много подаръци и изненади

Водещата верига аптеки „ФармаСтор” прави днес своя дебют в Бургас с много изненади и промоции.

Първият им обект на бул. „Демокрация” 104 отваря точно в 8 часа и ще обслужва бургазлии и гостите на града до 21 часа. Върху 150 квадратни метра търговска площ клиентите ще могат да открият широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и храни, широка гама от дермо-козметични брандове, просторен кът с всичко необходимо за мама и бебе, продукти и аксесоари за ежедневна грижа и хигиена, както и не на последно място подбрани марки декоративна козметика.

В понеделник всички посетители на аптеката ще могат да се възползват от професионалната грим сесия на световния бранд Maybelline. Специалното предложение на „ФармаСтор” стартира от 12.30 часа и ще продължи до 19.00 часа през първия ден. Професионален гримьор ще консултира всички желаещи относно последните тенденции за перфектната визия съобразена с характеристиките на лицето. При покупката на спирала за очи на марката, клиентът ще може да избере безплатно втори продукт от Maybelline NY. Брандът ще раздава на първите посетители скреч карти с много подаръци. Клиентите на Фармастор ще могат да се възползват от безплатен грим също в сряда и в петък. 

Днес също така от 10 до 17 часа специалисти на Omron ще мерят кръвното налягане на желаещите бургазлии, демонстрирайки последният модел апарат от най-ново поколение. Обучените в Холандия експерти ще дават съвети за превенцията на хипертонията. Пациентите на ФармаСтор  ще получат и ценни напътствия как да следят най-ефикасното кръвното си налягане с апарати.  До края на месеца бургазлии могат да се възползват от уникалната и единствена за „ФармаСтор” отстъпка от 15% на всички продукти от марката. За неуспелите да се възползват от консултация в деня на откриването, веригата аптеки ще им предостави друга възможност – на 28 април.

Водещият бранд за хранителни добавки Doppelherz също ще се презентира днес в аптеки „ФармаСтор”  с много изненади, подаръци и мостри за клиентите си, ще представи свойствата и предимствата на основните си продукти.

Изненадите в днешния ден продължават - от 13 до 17 часа експерт-консултанти по дермо-козметика ще предоставят на клиентите на  „ФармаСтор” тест с дермоанализатор. Обучените от френски дерматолози специалисти ще направят с помощта на апаратурата на Avene дълбок и прецизен анализ на актуалното състояние на кожата на всеки желаещ клиент и ще дадат най-добрите препоръки за продукти за оптималната грижа за лицето и кожата. Те ще бъдат на разположение на бургазлии и във вторник и в сряда от 16 до 19 часа. През следващите седмици в аптеки „ФармаСтор” ще бъде представен и капилоскоп, който дава оценка за моментното състояние на косата и скалпа. 

Аптеки „ФармаСтор” предлагат един нов подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. Компанията вече е доказала, че богатият асортимент от фармацевтични, козметични, санитарни продукти и цени, съобразени с покупателната способност на българина, комбинирани с любезното и компетентно обслужване, са ключовете за успех за една фармацевтични верига. Водещата фирма стриктно ще приложи своите успешните и утвърдени практики на бургаския пазар.

Както във всички обекти на веригата, така и в първия в Бургас, ще се предлагат лекарствени продукти с рецепти по НЗОК (включително скъпоструващи и животоспасяващи лекарства).  

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови