Златка Димитрова тества продуктите на ФармаСтор в Бургас /снимки, видео/

Аптеката откри днес новия си обект на ул. „Александровска” 53

Златка Димитрова или по-известна като Черната Златка днес изпробва продукти от аптеки ФармаСтор в Бургас, видя екип на burgasdream.com.

Бившата плеймейтка разходи между щандовете наедряло бременно коремче. Тя бе облечена с дълга яркочервена рокля и това е едно от първите й появявания в „светлината на прожекторите“, след няколкомесечно отсъствие.  След неуспешната си първа бременност, тя упорито се криеше при втората, зaщoтo ce пpитecнявaлa oт зли oчи. Ho ceгa е вeчe в шecтия мeceц и вepoятнocттa няĸoй дa й нaвpeди билo в пъти пo-мaлĸo, oтĸoлĸoтo пъpвитe мeceци.

Поводът на Златка да се появи на светско събитие бе новият обект на една от най-бързо развиващите се компании на фармацевтичния пазар ФармаСтор. Той е на ул. „Александровска” 53 /до бившето кино „Септември”/ и предлага богата гама от лекарствени продукти и медикаменти, широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, богат асортимент на водещи дермо-козметични брандове, просторен кът с всичко необходимо за мама и бебе, продукти и аксесоари за ежедневна грижа и хигиена.

Обектът бе открит с тържествен водосвет.

ВИДЕО ВИЖТЕ ДОЛУ!

https://www.youtube.com/watch?v=ILXSg-5oky8

Текст и снимки burgasdream.com

Добавете коментар


Защитен код
Обнови