Кърваво убийство в "Лазур"! Ревнив бургазлия преби приятелката си до смърт

Жестока трагедия се е разиграла в малките часове на днешния ден в блок 113, вх. В в бургаския комплекс „Лазур”.

56-годишна рускиня, постоянно пребиваваща в България е намерила смъртта си по покъртителен начин, пребита зверски от годеника си.

Около 3:35 тази сутрин 53-годишният Димитър Радев сигнализирал, че приятелката му Наталия Стаматова е в безпомощно състояние и се нуждае от  спешна медицинска помощ. Дошлите на място полицейски служители и екип на Центъра за спешна медицинска помощ към МБАЛ – Бургас констатирали смъртта на жената. Сформирана е следствена-оперативна група от служители на отдел „Криминална полиция при ОДМВР – Бургас, Базовата научно-техническа лаборатория и Пето Районно управление – Бургас.

Извършен е оглед на местопроизшествието, при който е установено, че жената  е умъртвена вследствие на нанесен й побой. По първоначални данни двамата се събрали в жилището на Наталия, разположено в бл. 113, вх. В в к-с „Лазур”, като след голямо количество употреба на алкохол, Димитър започнал да нанася удари на 56 годишната си изгора.

Трупът на жената е транспортиран в Катедра „Съдебна медицина” при МБАЛ- Бургас за аутопсия. Д.Р. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови