Магазин и заведение са обрани в Руенско

Кръчмар и търговец от две села в община Руен са пострадали от набезите на крадци, съобщиха от полицията.

На 3 декември в Районно управление - Руен е получено съобщение от 50-годишен мъж от с. Рудина за това, че от магазина му, е извършена кражба на ваучери за предплатени мобилни услуги на трите мобилни оператора, 6 стека цигари различни марки и монети с различен номинал с обща стойност 120 лв. Общата стойност на извършената кражбата е в размер на 430 лв. Установено е, че в търговския обект е проникнато, чрез счупване на прозорец на фасадата на сградата.

В резултат на полицейските действия е установен извършителя на кражбата – това е : 36-годишният Ш.Ш. от с. Подгорец, който направил пълни самопризнания.

На същата дата в Районно управление - Руен е пуснал жалба и 36-годишен мъж от с. Добра поляна. От заведението му, разположено в близост до училището, е извършена кражба на монети с различен номинал с неустановена стойност, използвани за оборотни. В търговския обект е проникнато, чрез натиск на входната врата.

Установено е, че кражбата е извършена от 53-годишния Р.С. от с. Добра поляна, който направил пълни самопризнания и предал част от откраднатата сума. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови