Непълнолетни запалили сервиза за автомобилни гуми

Деца на 14 и 16 години с дълъг списък криминални престъпления

Служители от Участък – «Победа» към Първо Районно управление – Бургас разкрили извършителите на палежа на сервиз за автомобилни гуми на ул. «Чаталджа» до бензиностанция «ЛУКОЙЛ».

Двама непълнолетни са драснали клечката на помещението на 31 януари т.г. Това са криминално проявените Й.С., 14-годишен и Р.Р., 16-годишен, и двамата от Бургас, които направили пълни самопризнания. 

За периода 2014 г. – 2015 г. Р.Р. е регистриран, като извършител на 11 престъпни деяния, а материалите по тях са предадени на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни - Бургас за разглеждане на възпитателни дела. 

За същото време Й.С. регистриран, като извършител на 10 престъпни деяния, аматериалите са предадени също на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – Бургас за разглеждане на възпитателни дела /наложена му е мярка «настаняване в СПИ» от Бургаски районен съд, която е обжалвана и отменена от Бургаски окръжен съд с мярка «Предупреждение за настаняване в СПИ». 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови