Търсят се наши готвачи в Южна Англия

Заплащането е в зависимост от опита, минимум 7.50 паунда на час

За втора поредна година Агенцията по заетостта организира провеждане на интервю за подбор на кандидати за работа във фирма Hall and Woodhouse от Великобритания. Компанията е с дългогодишни традиции и извоюван авторитет. Дава възможност за израстване и развитие. Компанията е фамилна и държи на ценности като лоялност, отговорност, работа в екип и внимание към приготвянето на храната, спазване на хигиенните стандарти на компанията.

Предлага се както постоянна, така и сезонна заетост. Заплащането е в зависимост от опита, минимум 7.50 паунда на час.

От кандидатите се изисква владеене на английски език на добро разговорно ниво и наличие на предходен стаж като готвач, за предпочитане в по-големи ресторанти.

Интервюто ще се проведе на 1 април в Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” и включва събеседване и кратък практически изпит.

Проявяващите интерес трябва да изпратят CV на английски език на ел.адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като посочат, че кандидатстват за позиция готвач в Англия. Одобрените по документи лица ще получат покана за явяване на интервю. Крайният срок за подаване на документи е 28 март 2016 г.

Информация може да бъде получена от сайта на EURES:

http://www.eures.bg

или в Дирекциите „Бюро по труда“.

Отговорник за Бургас – Малинка Тодорова - 0882/825-030

Добавете коментар


Защитен код
Обнови