Трима непълнолетни тарашат магазини в жк Славейков

В резултат на съвместните полицейски действия на служители от Второ и Пето Районни управления – Бургас са установени трима младежи /двама от които на 14, а един – на 16 години/, които :

- на 15 декември м.г., чрез счупване стъклото на входната врата проникнали в кафе-сладкарница, разположена в бл. 55 в к-с «Славейков», а впоследствие счупили стъклото на хладилната витрина на сладкарницата, нанасяйки по този начин материални щети в размер на около 2 000 лв.

- на 09/10 януари т.г., чрез счупване на прозоречен стъклопакет с бетонна плочка проникнали в баничарница, разположена до бл. 9 в ж.к. «Славейков», откъдето откраднали монетник с парична сума

- на 14 януари т.г., чрез натиск на входната врата проникнали в кафе-сладкарница, разположена в бл. 70 в к-с «Славейков», откъдето откраднати сладкарски изделия и алкохолни напитки на обща стойност 180 лв.

Тримата бургазлии направили пълни самопризнания за извършените деяния. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови