«Дедал» отпразнува 20 години на бляскаво парти

Тържеството бе в «перлата» на Южното Чернорорие - "Парадайз бийч" в Свети Влас

Своята 20-годишнина отпразнува фирма „Дедал“, лидер в оценяването и сертификацията на строителни продукти, оценяване на безопасността на площадки, одити за пътна безопасност.

Изисканото парти бе в «перлата» на Южното Чернорорие - "Парадайз бийч" в Свети Влас, собственост на Венелин Ташев, общински съветник в Несебър.

Събитието бе уважено от представители на държавни и общински институции, както и от бизнеселита - контрагенти, партньори и приятели. Някои от тях бяха пристигнали от различни краища на света и заради това имаше симултанен превод на английски на всяко приветствие. В ролята на преводачки влязоха чаровните дъщери на собственичката Надрияна Василева – Анна и Галина.

Своите поздравления поднесоха областвият управител на Бургас Вълчо Чолаков, председателят на Търговско-индустриална камара Видка Вълчева, Крум Митев, РДНСК Бургас, зам-кметът на Карнобат Стефка Иванова, Паруш Зафиров – главен архитект на община Средец, както и много други от високопоставените гости на тържеството.

За настроението на гостите се погрижиха фолклорен ансамбъл и бардът Жеко Стоянов.

Изобилие от отбрани ястия бяха предложени на блок маси. Част от питиетата – вина и ракии, бяха производство на Дедал.

Празничната торта бе тържествено разрязана от екипа на Дедал в полунощ.

Фойерверките обаче изгърмяха по-рано – преди 22.30 ч, за да бъдат съобразени с наредбата, регламентираща нощната тишина.

Накрая гостите, над 200 на брой, си тръгнаха с подаръци – бутилка вино, произведена и брандирата от Дедал и сувенирна чаша.

***

Дедал е семейна фирма, основана през 1999 г. Работи в сферата на сертификационните услуги, оценяване на безопасността на площадки на открито и закрито, одити пътна безопасност. 

Фирмата е нотифициран орган Nо1922 пред Европейската комисия за оценяване и проверка на постоянството на експлоатационните показатели на строителни продукти, съгласно изискванията на Регламент (ЕС) 305/2011, акредитиран орган от Българска служба за акредитация за сертификация на Системи за управление на качеството по ISO 9001, ISO 14001,  ISO 22000, ISO 45001(BS OHSAS 18001), ISO 50001 и Орган за контрол от вида „А” за оценяване на безопасността на площадки за игра разположени на открито и/или закрито.

Клиенти на Дедал са производители в над 30 държави - България, Турция, Гърция, Кипър, Дания, Иран, Ирак, Полша, Русия, Украйна, Беларус, Китай, Индия, Хонконг, Великобритания, Финландия, Франция, Италия, Словения, Испания, Белгия, САЩ, Япония, Южна Корея, Саудитска Арабия, ОАЕ, Сърбия, Косово, Македония, Латвия, Ливан, Тунис, Чили.

През 2016 г. Дедал официално откри клон в Шанхай, Китай.

Текст и снимки: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови