Дезинфекцират НАП Бургас, затваря в 16 ч

От териториалната дирекция на Националната агенция за приходите в Бургас съобщават, че на 27 ноември, петък, салонът за обслужване на клиенти на ул. „Александровска” 26 в Бургас ще работи до 16.00 часа, а не както обикновено до 17.30. 

Причината е планово извършване на пълна дезинфекция на сградата, като част от въведените допълнителни мерки за предпазване на клиенти и служители от разпространение на вируса COVID-19. 

Същевременно от приходното ведомство в морския град призовават клиентите си да отложат посещенията си в офисите на НАП за времето на  извънредната епидемична обстановка, като дотогава използват електронните услуги, достъпни на https://inetdec.nra.bg/  с персонален идентификационен код или електронен подпис.  

Всеки, който има неотложна причина за посещение на салона за обслужване на НАП Бургас, следва да се съобразява с въведения контролиран пропускателен режим и да  спазва необходимата физическа дистанция. Обслужването се извършва при строго спазване на действащи допълнителни мерки за защита и постоянна дезинфекция на помещенията.

От НАП Бургас напомнят, че персоналният идентификационен код  (ПИК) е безплатен, безсрочен и се издава във всеки офис на Националната агенция за приходите. ПИК може да бъде заявен с обаждане на информационния телефон на приходната агенция: 0700 18 700, на имейл:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., по пощата, както и през системата за сигурно електронно връчване (https://edelivery.egov.bg/), поддържана от Държавна агенция „Електронно управление“. 

От началото на годината в НАП Бургас са издадени повече от 15 000 ПИК-а, непрекъснато се увеличава и броят на желаещите да се възползват от удобствата, които той предлага при дистанционното получаване на услуги от приходната агенция.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови