Колко струва живата коледна елха?

Много често задаваме въпроса "Колко струва Коледната елха?". Но преди левовия отговор има и друг.

Ето какво отговарят от Държавно ловно стопанство Несебър:

Нашите елхи са на повече от 4-5, а някои дори и на 7-8 години. Искаме да знаеш това, защото зад тези 5-6, 7-8 години стоят не просто числа, а време и грижи за всяко едно коледно дръвче. 

Навярно знаеш, че някога тези 150 см красиви фиданки са били просто няколко милиметра семенца, или както казват децата – шишарка. Та от шишарката днес ти получаваш Коледно дръвче. Гледано, окопавано, поливано, оформяно, защитавано от вредители и какво ли още не сме преживяли с него за тези 5-6 години. 

Може да се каже, че ни е мъчно за раздялата с тях, но като се замислим, че отивайки във Вашия дом, носейки със себе си неповторимия боров аромат, несравнимата коледна атмосфера сме и много щастливи. Защото сме си свършили работата. 

А мисълта, че след празниците ще красят и вашия двор, че след години ще събират шишарки вашите деца….и ще пази лятото сянка на вашите внуци… Да, това е далеч, но ще се случи. Огледай дърветата около теб. Някога и те са били семенца, а днес?

А що се отнася до цените-те започват от 36 лв. с ДДС за коледни дръвчета от 1 м за вида сребрист смърч. От там нататък според вида и размера са 42, 48 и т.н.

Разгледайте видовете дръвчета и цени на www.kolednielhi.nessebarhunt.com