Бодиарт ще радва изложители и посетители на ВинотоФест /снимки/

Авангардно изкуство върху красиво голо женско тяло ще има на виненото изложение ВинотоФест в Бургас. Теодора Калчева е следващият участник на фестивала, който ще се проведе в експоцентър Флора на 1 и 2 юли.

Те с 13-годишна практика в бюти областта. Носител на награди от национални конкурси по грим. Носител на награди по BodyArt от национални фестивали на красотата. Участник в международни фестивали на изкуствата. Демонстрира нестандартен пърформанс за популяризиране на марки, каузи и събития.

Лектор по професионален грим и маникюр.

Публикуваме фотоси от нейните многобройни изяви. Всяко нейно представяне се превръща в изключително шоу за публиката. Уверете се и вие! Очакваме ви на 1 и 2  юли във Флора Бургас, когато ще се проведе ВинотоФест.

Бодиартът е авангардно изкуство, при което за основа на рисунка се полага човешкото тяло. Боди арт може и да е вашата нестандартна фирмена реклама, както и атракция за ваше парти или коктейл. Този вид изкуство се сътворява във времето за около 2-3 часа. През това време зрителите наблюдават от самото начало и могат да проследят всеки етап от развитието на рисунката. А резултатът е – красиво обрисувано женско тяло.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови