5 предложения за уикенда на странджанката и бирата

Идва есента, златна като пивото, а с нея и  апетитът за скара и, разбира се, любимото хапване на бургазлии през целия ден - странджанката.

Каним ви да разберете разликата между странджанката и принцесата, да разберете що е то гурме странджанка и с коя бира върви най-добре. Програмата на Уикенда на бирата и странджанката ще е пълна с морски приключения, спортни и културни събития.

Предлагаме ви 5 неща, които да пробвате този тематичен уикенд в Бургас:

1. Знаете ли коя и защо е "По-яката странджанка"? Тази, която ще ти приготвят в The BURGS / Дъ БУРГС! Заповядайте да пробвате символa на street food Уикенда в Бургас. Тази вкусотия върви отлично с порция пържени картофи и бира. Пробвайте - няма да съжалявате!

2. Зелена бира! Звучи ли ви доста нестандартно? Досега пробвали ли сте зелена бира? Ако не сте, сега е моментът да се почерпите с нея за Деня на св. Патрик в Пивоварната / The Brewery. Тя се произвежда сезонно на място в Бургас и вече е готова. 

3. Следващата локация е Metalhead Brewery. Защо? Ами просто сме сигурни, че максимално ще се впечатлите от предложенията им - дегустация на крафт бира от 8 крана, свински шишчета на BBQ по странджански, адана кебап BBQ, странджанка BBQ и още много други изкушения. И всичко това на свобода в парк "Минерални бани". Наздраве! 

4. Бързо хранене "Младост" отдавна са познати с майсторлъка си в правенето на странджанки сред бургазлии. А сега се включват в тематичния уикенд с промо от две странджанки с айрянче за тези, които искат освен да научат що е то странджанка по бургаски, да заситят и глада си преди или след плажа. 

5. Знаете ли, че остров Света Анастасия има не само магична атмосфера, но и своя уникална бира с билки?! Ако не сте я пробвали, горещо ви препоръчваме да се впуснете в едно приключение с корабче и да утолите жаждата си с несравнимото пиво! Островното пиво е до изчерпване на количествата.

ЦЯЛАТА ПРОГРАМА ВИЖТЕ ТУК!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови