Вълшебна напитка, която топи мазнините по корема 

Всеизвестен факт е, че излишните мазнини в областта на корема причиняват различни здравословни проблеми, които се свързват най-вече със сърдечни заболявания, хипертония, атеросклероза и безплодие. 

Ако забелязвате, че сте натрупали излишна маса в тази част на тялото си, със сигурност ще трябва да промените начина си на живот. 

Опитайте се да намалите захарта, да пиете много вода и да спите повече. Задължително е да промените хранителните си навици и да се опитате да консумирате единствено храни, богати на витамини, минерали и антиоксиданти. 

Но задължително включете в менюто си и една напитка, в чийто състав влизат 100% от естествени съставки - спанак, джинджифил и лимон, съобщава actualno.com. Според специалистите тя ще ви помогне да се отървете по-лесно от излишните мазнини в коремната област. 

Тази мощна комбинация е с ударно действие върху коремните мазнини. 

Нейният ефект се дължи най-вече на високо съдържание на витамин С, който има способността да ускорява процеса на изгаряне на мазнините. Освен това той участва в производството на карнитин - химикал, използван от тялото ни за превръщане на мазнините в енергия. 

Следователно, тази напитка ще ви помогне да преборите затлъстяването, да намалите теглото си като цяло, но главно да се избавите от мазнини в коремната област. 

Най-добре да я пиете сутрин на гладно, 30 минути преди закуска. Но не забравяйте, че винаги трябва да се консултирате с Вашия лекар или друг специалист, преди да направите някакви конкретни промени в диетата си. 

Компоненти на чудодейната напитка, която топи мазнините в областта на корема: 

1 лимон шепа спанак 

1 чаша вода 

парче джинджифил с дължина 2-3 см 

Метод на приготвяне: 

Използвайте цитрус преса за извличане на сока от лимона. Сложете го заедно с останалите съставки в блендер. Пасирайте и изпийте веднага.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови