DALVITA идва с енергийна бомба на Дионисиеви дни Царево

Броени дни остават до шестото издание на винен фестивал Дионисиеви дни Царево 2022, който ще се проведе от 26 до 28 юли в центъра на морския град.

Затова бързаме да представим участниците в него.

DALVITA идва с истинска енергийна бомба на изложението.

Комбуча Екстракт от DALVITA е 100% натурална хранителна добавка, която осигурява най-ефективната подкрепа за черния дроб, подпомага неговата детоксикация и прочистване на кръвта от токсини и метаболитни отпадни продукти, подпомага организма при диабет, сърдечно-съдови и стомашно-чревни заболявания.

Спортистите я наричат енергийна бомба, защото само след 15 минути от консумацията тялото получава много енергия.

Екипът на Dalvita вярва в силата на природата и свободата, осъзнава тяхната роля за по-здрав и щастлив живот. Затова предлага 100% натурални продукти, внимателно подбрани и приготвени от най-добрите суровини, създадени въз основа на дългогодишен опит и най-новите тенденции и технологии. 

С огромна грижа към клиентите са техните продукти произведени под строг технологичен контрол през целия път на производство – от суровината до готовия продукт, а суровините, които изплзват притежават множество международни сертификати, което е допълнителна гаранция за качество.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови