Избираме най-вкусната рибена чорба на Фестивала на рибата и виното в Бургас

Ако знаете тънкостите на най-вкусната рибена чорба, заповядайте другата неделя /11 септември/ в 12.00 часа пред Експо център "Флора", когато специално жури ще присъди приза „Най-добра рибена чорба“ по време на Фестивала на рибата и виното. 

В конкурса могат да се включат и заведения от града, чиито готвачи знаят една от най-добре пазените тайни по Черноморието ни – рецептата за най-вкусна рибена чорба. Победителят в оспорваната надпревара ще получи специален плакет, с който ще може да удостовери, че в заведението му се предлага най-страхотната рибена чорба в Бургас през следващата година.

Чорбата трябва да бъде сготвена в същия ден, като са необходими 4 порции. Журито ще оцени вкусови качества, съставки и цялостно впечатление от рецептата и ястието. Гласуването ще бъде абсолютно безпристрастно, осъществено чрез т.нар. „сляп тест“.

Публиката също ще може да гласува за най-добра рибена чорба чрез представителна извадка от посетители на фестивала. За целта е необходимо да изпратите предварително заявка за участие на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Фестивалът на рибата и виното е с вход свободен, а специални гости тази година са легендарната българска група "Контрол", Митко Таралежков, "Акага", Елица Тодорова, Йордан Марков, Коцето Калки, Мартина Табакова и други. Кулинарни демонстрации и състезания, забавления за малки и големи, и много изненади ви очакват на 9, 10 и 11 септември в Бургас. И всичко това, докато опитвате пресни морски деликатеси, приготвени директно пред посетителите от най-добрите бургаски заведения, както и най-добрите вина от специално селектирани изби от цялата страна.

За улеснение на посетителите плащането във фестивалната зона ще бъде безкасово – ще може да се плаща с всички видове дебитни и кредитни карти!

За повече информация, следете фейсбук страницата на събитието - https://www.facebook.com/festivalnaribata 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови