Комплекс Перла в Слънчев бряг е изкаран на търг

Хотелски комплекс „Перла“ в Слънчев бряг е обявен на публична продан, става ясно от официалния сайт на частните съдени изпълнители. Комплексът е обявен на търг с начална цена от 12 269 500 лв. без ДДС и е с разгъната застроена площ от 7 315 кв.м. 

Комплекс и апартаменти „Перла“ е обща с разгъната застроена площ от 10 637 кв.м. Жилищата, 29 на брой, са апартаменти и мезонети с площ 60-64 кв.м. Има и 80 самостоятелни стаи. Имотите се продават с цялото им оборудване и обзавеждане.

Огледи се правят и оферти се приемат до 14 август. Предложенията ще бъдат отворени на 15 август от 11.30 ч в Районен съд Несебър.

Причината за публичния търг са дългове на собственика на имота – фирмата „Амбасадор мениджмънт“ ООД, към „Българо-американска кредитна банка“ и присъединения взискател „Инвестбанк“. 

Управител на длъжника „Амбасадор мениджмънт“ е Константин Киряков, основен съдружник на който е бургаският бизнесмен Милко Милков чрез свои фирми. В графата „съдружници“ в Търговския регистър са вписани дружествата „Холидей он“, „Деро – Милко Милков“, „Понс-холдинг“ и „Перла холидейз“.