Вдига се процентът на самоучастие при ипотечните кредити /видео/

При ипотечното кредитиране леко е вдигнат процентът на самоучастие за всички видове имоти, независимо къде се намират в страната - с пет процентни пункта

Това съобщи по време на онлайн форум Георги Заманов - представител на банка

По думите му подобна политика е приложена гласно или негласно и от другите банки. Мотивът е, че когато клиентът има малко по-голямо самоучастие, повече ще милее за този имот, коментира Заманов. Продължава и подкрепата на сегмента "Ново строителство".

С уговорката, че решението за покупка на недвижимост е индивидуално, председателят на НСНИ Добромир Ганев заяви по време на форума, че моментите като този са прекрасни за реализиране на добри сделки в сектора. От моя гледна точка е чудесен момент за придобиване на собственост, допълни той.

Голяма част от кризата вече се случи и занапред въпросът е за скоростта на възстановяване, коментира по време на форума Георги Ангелов от "Отворено общество". Според него може би има само един сектор - туризъм, който не е преживял най-лошото, защото силният му сезон е лятото и тепърва ще видим дали за него ще има срив или възстановяване. Ангелов смята, че колкото бързо идва сриването, в някои случаи толкова бързо се наблюдава и възстановяването. Той изрази надежда това да е така и в недвижимите имоти, строителството и индустрията.

***

Агенция за недвижими имоти Дом инфо участва в Handmade market пред експозиционен център "Флора Бургас" в Бургас на 22, 23, 24 и 25 май със свой щанд. 

Разгледайте изгодни оферти на имоти в Бургас и по Черноморието. 

Щандът ви очаквам с подаръци!

Може да зададете своите въпроси – всичко за пазара и сделките с недвижими имоти. Какви са цените, какви са етапите на сделката и документите, които се изискват за нея, какъв кредит и откъде да получим и т.н.

***

Предложение от Дом Инфо ООД - елате на виртуален оглед - видео и 360-градусови панорами!

Ако искате да купите имот в Бургас, без да плащате комисионна, вижте офертите по-долу:

Многостаен апартамент с три спални - директно от строител

Гараж, партерно помещение с възможност за живеене

Двустаен апартамент, с морска панорама, директно от строител

Тристаен апартамент - директно от строител!

Двустаен на първа линия море - директно от строител

Студио на първа линия море - директно от строител

За огледи /и виртуални/ тел. 0895 625 505

Дом Инфо ООД

ПОВЕЧЕ ОФЕРТИ ВИЖТЕ ТУК!