Майнкрафт програмиране за деца в Бургас

РобоКидс има удоволствието да предложи на децата от Бургас две нови безплатни демо работилници – „Майнкрафт програмиране“ и „Направи сам видео игра“, които ще се проведат  на 23 и 24 март.

Всички, които желаят да се запишат се безплатно за демо час по „Майнкрафт програмиране“, могат да го направят на: https://buff.ly/4ceY2oL

На него ще научите програмиране на една от най-популярните и любими игри. Децата ще станат повече създатели и по-малко консуматори. Сертифициран преподавател ще води занятията по „Майнкрафт програмиране“ по официална обучителна програма в малки групи и творческа среда с висок клас лаптопи.

Другият демо час е „Направи сам видео игра“. На него ще научите как се правят истински видео игри. Записването за безплатно демо урок може да направите на: https://buff.ly/43jhEnz

На него ще научите да правите семпла игрa в Construct 3 – един от най-добрите професионални 2D гейм енджини (софтуер за правене на игри), който дава възможност както за традиционно програмиране с писане на код, така и с визуален език, специално предназначен за по-малките дизайнери на игри.

За повече информация може да позвъните на: 0890 568 562 или да пишете на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.