Естетично студио с техника от най-ново поколение отвори врати в Бургас /снимки/

„AG Style” предлага богато меню от услуги за цялостна грижа за кожата на лицето и тялото, както и алтернатива на липосукцията 

Естетично студио с техника от най-ново поколение отвори врати в Бургас, за да вдъхне трайно самочувствие на представителките на слабия пол. „AG Style” на улица „Гладстон” 64 предлага богато меню от услуги за цялостна грижа за кожата на лицето и тялото. Старт за хитовите дамски изкушения бе даден в сряда, 23 март, от 17.30 часа. Гости на шикозното парти бяха представителки на бизнеса и арт средите. 

Собственик на естетичния център е младата и амбициозна дама Анна Господинова. Името на студиото носи нейните инициали.  Зад смелите амбиции на Анна стои  нейната майка Мариела Урумова, която е инвестирала в едни от най-новите апарати за нехирургически процедури и квалифицирани специалисти. 

„В „AG Style” предлагаме лесен начин за поддържане на идеалната фигура. Знам, че борбата с килограмите е трудна, но новите технологии ни дават неподозирани възможности, за да се справим с неприятните за всички жени мазнини”, казва Анна Господинова.

Добрата новина е, че досадните мазнини около бедрата и талията тук вече могат да бъдат победени с революционния метод - криолиполиза. Процедурата е алтернатива на липосукцията. В „AG Style” разполагат с единствената за Бургас апаратура, която замразява мастната клетка до – 10 градуса. За щастие след терапията, която е безболезнена, не съществува опасност от йо-йо ефект. 

В естетичното студио предлагат и процедури с друг нашумял апарат – целутрон. С уреда се постига също бърз ефект при разграждане на мастните депа, стяга мускулите и извайва тялото. Той е особено подходящ за стягане на бюста. Има разработена програма за дехитратация, която спомага за бързо възстановяване на спортисти или след травми. Ефектът се постига чрез електро-мускулните стимулации.

Тук специалистите ще ви направят и неинвазивна мезотерапия, като със специален ролер ще ви вкарат коктейл от витамини и колаген, а кожата ви ще засия мигновено. 

В „AG Style” предлагат и процедура с диамантено микродермабразио. Терапията  представлява ексфолиране на горния кожен слой, като едновременно се почистват и замърсяванията. С този процедура могат да се отстранят и дефекти като фини линии и бръчки, пигментни петна и белези от акне. Микродермабразиото става все по-популярен начин за подмладяване на кожата. Според Американската асоциация по естетична пластична хирургия (ASAPS), процедурата е в топ 5 на не-хирургическите процедури. В „AG Style” методът се изпълнява в съчетание с висок клас козметика. 

В студиото ще ви предложат и LPG ЛИНФОДРЕНАЖ, който стимулира клетъчния метаболизъм, подобрява кръвообръщението и лимфотичането. Третира успешно  отпусната кожа, целулит , локализирана подкожна мастна тъкан, възстановяване на контурите на женското тяло след раждане, уморените крака, при оточни крайници, белези – пресни и стари, травми на стави, сухожилия, anti-aging ефект,след липосукция, венозна недостатъчност.  

От „AG Style” имат амбицията да увеличат услугите си, както и са отворени към закупуването на още апарати в най-близко бъдеще, които да са в помощ на дамите, особено на тези със забързано темпо на живот, които няма как да отделят време за спорт. 

Анна Господинова сподели, че има идеята да кани известни специалисти от други градове в областта на естетичните процедури и перманентен грим.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови