Рев на стотици мотори и рок музика ще оглушат Морска гара в Бургас

Молебен за здраве на всички мотористи ще отслужи отец Петър, който се очаква да пристигне на мотор за официалното откриване на сезона на 15 април.

За първи път от над 10 години насам то ще се състои в живописния район на реконструираната Морска Гара. Дългоочакваната дата е 15 април 2017 – Велика събота, а организатори (пак за  пръв път) ще бъдат мотоклуб Hooligans MC. Мероприятието се организира с подкрепата на Община Бургас, в частност кмета Димитър Николов, с любезното съдействие на Управата на „Порт Бургас” и ОД-МВР Бургас.

Мотористите ще започнат да се събират на Морска гара Бургас от 10.00 часа, където молебен за здраве и безаварийни километри ще отслужи отец Петър от църквата „Свето Успение Богородично” в Несебър. Той самият също е мотофен и дори се очаква да дойде на откриването с мотора си. В 12.00 часа мотористите ще направят почетна мото-обиколка из централните улици на града. След това „братята на вятъра” ще се върнат на Морска гара, където организаторите са подготвили изключително богата програма от забавления на две колела. Купонът ще продължи с пълна сила под звуците на рока, като отново за пръв път ще бъде в „сърцето” на морския град. В същото време едни от най-добрите стънтъри в региона и страната ще вдигнат адреналина на мотористите с майсторски изпълнения за владеене на мотоциклета.

„Всички мотористи и граждани на Бургас с „бензин в кръвта” са поканени да се насладим заедно на едно по-различно откриване на мото-сезона в морския град. Очакваме като гости и мотоклубове от доста други градове в страната” – заяви Таньо Танев – президент на мотоклуб Hooligans MC.

Мотористите от Hooligans MC с обръщение:

Уважаеми колеги, братя и сестри !

Искаме да ви уведомим за евентуалната програма за 15.04.2017

Откриване на мото сезона в гр.Бургас

1.Събиране на Морска гара Бургас-10:00

2.Обиколка на град Бургас по предварително посочен маршрут-12:00

3.Връщане на морска гара където ще има рок група, организирано Стънт шоу , кетъринг

Всички са добре дошли!!!!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови