Ето как ще открият Мото-сезон 2017 в Бургас

Група G.A.N.G. ще забие по време на откриването на Мото-сезон 2017 в Бургас, съобщиха организаторите от мотоклуб Hooligans MC. Музикантите, които са родом от морския град, ще вдигнат настроението на феновете с някои от най-популярните и тематични мото-рок парчета, както и едно авторско.  

Припомняме, че за пръв път откриването на Мото-сезон 2017 ще се проведе в живописния район на реконструираната Морска гара и ще премине под мотото „Ние сме хора не „донори!”. По този начин мотористите в Бургас ще продължат участието си в кампанията на колегите от Българското мотоциклетно списание (BMM) от миналата година.  

Мотористите ще започнат да се събират на Морска гара Бургас от 10.00 часа на 15 април, където молебен за здраве и безаварийни километри ще отслужи отец Петър от църквата „Свето Успение Богородично” в Несебър. Той самият също е мотофен и дори се очаква да дойде на откриването с мотора си. В 12.00 часа мотористите ще направят почетна мото-обиколка из централните улици на града.

След това „братята на вятъра” ще се върнат на Морска гара, където организаторите са подготвили изключително богата програма от забавления на две колела. Купонът ще продължи с пълна сила под звуците на рока, като отново за пръв път ще бъде в „сърцето” на морския град. В същото време едни от най-добрите стънтъри в региона и страната ще вдигнат адреналина на мотористите с майсторски изпълнения за владеене на мотоциклета.

Hooligans MC предупреждават мотористите, че волности, рискуващи безопасността по време на мото-обиколката на Бургас няма да се толерират! Членовете на мотоклуба приканват всеки, който има желание да се изяви като стънтър и да демонстрира уменията си върху мотоциклета, да го направи на определеното за това място на Морска гара – Бургас. Нека всички заедно да допринесем откриването на мото-сезона да стане празник и да премине без инциденти.  

Всички любители на моторите и граждани с „бензин в кръвта” са добре дошли.

На снимката - мотоклуб Hooligans MC

Добавете коментар


Защитен код
Обнови