Млади дизайнери ще сбъднат мечтата на абитуриентка от Бургас

Участниците в проекта по моден дизайн „Дебют“ на център за млади таланти в Бургас заедно с преподавателката си известната бургаска дизайнерка Мария Танева търсят да осъществят мечтата на абитуриентка

с ограничени финансови възможности като сътворят и и дарят мечтаната рокля за бала.

За децата и младежите от центъра благотворителността върви ръка за ръка с развитието и усъвършенстването на талантите им и те вече осем години са част от най-различни благотворителни кампании на Фондация „Шанс за децата и природата на България“, последната инициатива е и поредното доказателство, че доброто се възпитава и съществува.

 „Дарителството за благородни каузи има забележителна история в България. Потребността да проявяваш благотворителност, да помагаш е съществувала винаги. Съзнанието за обществено полезното не зависи от социалната обстановка и от икономическото състояние на дарителите. Понякога е нужно много малко, за да се постигне ПОВЕЧЕ! В това възпитаваме нашите деца и това е основната цел на множеството ни благотворителни инициативи – благотворителни базари, изложби, спектакли, концерти и мн. др.“ – коментира Лилиана Славова, председател на Фондацията.

Изборът на момичето ще стане по определени критерии – отличен успех за последните две години, служебна бележка от родителите и мотивационно писмо на тема „Моята мечта, моето бъдеще“. Кандидатури се приемат до 18.02.2019, а щастливката ще бъде обявена на 25.02.2018. Подробна информация ще намерите на www.forbgkids.bg

За инициативата застават Център за млади таланти, Модна къща „Емоционе“ и Фондация „Шанс за децата и природата на България“. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови