Черната Златка се показа полугола и ядоса последователите си във фейса

Бившата плеймейтка бе смъмрена заради недопустимите кадри в Страстната седмица

Черната Златка разгорещи още повече страстите в навечерието на един от най-християнските празници - Великден, като публикува провокативна снимка в социалната мрежа.

Плеймейтката качи разголено селфи, за да покаже резултатите, които е постигнала с ежедневни тренировки и усилия във фитнес залата. На кадъра Златка позира полугола пред огледало, хвалейки се с мускулестите си крака.

Тази показност обаче, изобщо не се понрави на бившата водеща на Нова телевизия Цвета Кирилова, която прие публикацията като потъпкване и поругаване на религиозни ценности и норми.

В коментар под снимката тя припомни на Златка, че все пак е Страстна седмица и такива разголени кадри на са много подходящи.

Упрекът обаче, засегна и ядоса Златка Димитрова и тя отвърна с нова публикация във Facebook.

„По случай днешния ми пост, правя тази публикация! След споделянето на това стори в личния ми фб профил , получих това съобщение! Не съм човек, който влиза в конфликти, но ще отговоря така - не мисля, че е грях да показваш резултатите от тренировките си, когато именно поради тази причина те следват хиляди хора и очакват именно това от теб. Нима големите спортисти, които също позират, трябва да бъдат изгорени на клада?! Аз също съм вярващ човек и като такъв знам едно - вярата е преди всичко смирение и приемане. Не виждам къде е моят лош пример, докато в Страстната седмица някои вършат истински престъпления...Какво мислите вие?", пише бургазлийката.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови