Млади модни дизайнери сбъднаха мечтата на абитуриентка от Бургас

Участниците в проекта по моден дизайн „Дебют“ на Център за млади таланти в Бургас заедно с преподавателката си известната бургаска дизайнерка Мария Танева

осъществиха мечтата на абитуриентка с ограничени финансови възможности като сътворихаспециално за нея прекрасна рокля за бала.

 Дванадесетокласничката бе избрана сред множество кандидатури заради оригиналното и вълнуващо мотивационно писмо на тема „Моята мечта, моето бъдеще”, което беше подготвила. Моделът на мечтаната рокля бе по желание на абитуриентката, а цялостното изпълнение и изработката направиха талантливите млади дизайнерки. 

 За децата и младежите от центъра благотворителността върви ръка за ръка с развитието и усъвършенстването на талантите им и те вече осем години са част от най-различни благотворителни кампании на Фондация „Шанс за децата и природата на България“. Сбъдването на тази мечта е поредното доказателство, че доброто се възпитава и съществува.

Зад инициативата застават Център за млади таланти, Модна къща „Емоционе“ и Фондация „Шанс за децата и природата на България“.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови