Eто как протече ден първи на BURGAS HANDMADE MARKET /снимки/

BURGAS HANDMADE MARKET е проект, който събира под един покрив дизайнери, търговски представители, коафьори, стилисти, гримьори, артисти, за да ни вдъхновят и и дадат част от своята искра. 

Творци от цялата страна се събраха в две от залите на експоцентър Флора в Морската градина. Ивентът се провежда в рамките на три дни – 5, 6 и 7 юли.

Днес авторите отвориха щандовете си и посрещнаха феновете на handmade-а със своите нов творения.

Организаторите на фестивала вярват, че купувайки подарък ръчна изработка, купуваме часове на проби, експирименти и провали. 

Купуваме много повече от някакъв обикновен предмет. Купуваме част от сърцето на твореца му, от душата му, миг от неговия живот. 

Изборът на време и място е неслучаен – лятото е сезонът, в който градът става мултинационален, а близостта с морския бряг гарантира висока посещаемост и интерес.  

HANDMADE MARKET ARTISTS OF BURGAS организира творчески базари за ръчно изкуство, градски събития за стил на живот и мода. 

Целта е да се срещнат ценилите на изкуството с творците, да се създадат преживявания и емоции, обмен на опит и нови контакти. 

BURGAS HANDMADE MARKET е по-малкият брат на FESTIVAL FASHION SUMMER BURGAS, който доказа своята успешност в трите си издания от 2015 година насам.  

Текст и снимки: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови