Вижте дефилето на Морски подиум на BURGAS HANDMADE MARKET /снимки/

Безспорно най-ефектната част от тридневния фестивал BURGAS HANDMADE MARKET, който се проведе на 5, 6 и 7 юли в експоцентър Флора, бе уникалното ревю-спектакъл "Морски подиум".

По червения килим шестваха романтиката на 60-те години на миналия век, хипи теченията на 70-те, поп културата през 80-те и бунтът на гръндж вълната през 90-те, не само като мода, а и като философия.

По време на ревюто се включваха талантливите изпълнители Преслава Минасян, Жаклин Димитрова, Митко Петров. 

Манекенките от "ИнтерМоделс Бургас" дефилираха с най-новите модели на дизайнерите Михаела Бошева, внучката на маестро Стефан Диомов и дъщеря на Мария Диомова - Стефани Матева, авторите от Центъра за млади таланти и техния ръководител – Мария Танева, Борислава Йорданова от модна къща "Интеза", Кристияна Минова, създател на "Бижу бай Криси" и Иви Димитрова.  

Уникалните картини на Петя Николова - художник и собственик на галерия "Бачийски арт" бяха претворени върху плажни хавлии. 

Красавиците на ИнтерМоделс Бургас ги развяха като плащове, като дефилираха по бански. 

За красивата и динамично променяща се в годините визия се погрижиха гримьорът Елеонора Димитрова и стилистът Таня Пумпалова.

Финалът постави младата дизайнерка Стефани Матева, която излезе на сцената с мисис Бургас 2019.

BURGAS HANDMADE MARKET е проект на творческия тандем Женя Гайтанджиева - арт къща "ЛаМалена" и дизайнера Михаела Бошева. 

Текст и снимки: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови