С латино танц Теодора Мудева представи България на Mis and Mister Planet

Бургазлийката спечели Grand Prize “Miss Planet Talent 2019”

След спечелването на титлата “Мис България” 2018, победителката Теодора Мудева автоматично бе изпратена да прдставлява страната ни на международния конкурс “Mis and Mister Planet” ,който по традиция се провежда в столицата на Грузия, Тбилиси. 

Бургазлийката представи България на международно ниво, не само по типичния начин, а и с латино танц - микс от български модернизиран фолклор на фона на песента "Притури се планината " и с това завоюва международната титла “Mis Planet Talent 2019”. Теди бе в жестока конкуренция с участници от близо 20 държави като някои от тях са Азърбейджан, Беларус, Полша, Южна Африка, Таркастан, Испания, Италия и други. 

Участниците прекараха 6 дни заедно, като през цялото време бяха с журито, което ги оценяваше, наблюдавайки не само физическите им качества, но и държанието им един към друг, възпитанието им, знанията и талантите им. Във всеки един от тези шест дни, участниците имаха различни ангажименти, като през цялото време бяха под надзора на близо 15-членно жури, гостуваха в грузински медии, имаха ревюта на грузински дизайнери, фотосесии и други. 

“Miss and Mister Planet” включва в себе си няколко тура- с национални костюми, бански, официални рокли и талант. Победителките в конкурса са две едната печели титла “ Miss Planet Beauty 2019” , връчена на представителката от Румъния , а другата Grand Prize “Miss Planet Talent 2019”, връчена на България. Техни подгласнички са представителките на Украйна и Азърбейджан. 

Родната ни красавица се довери за представянето си на дизайнерите Мариета Славчева и Стоян Радичев.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови