Златка призна за фитнесгуруто Кирил Танев

Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, показа новия си мъж.

Финтес инструктурът Кирил Танев публикува снимка с нея, под която написа: "Приятел е този, който разбира миналото ти, вярва в бъдещето ти и те приема такъв, какъвто си."

Димитрова му отвърна: "Вече сме повече от приятели", с което потвърди слуховете, че двамата са заедно.

По време на фестивала на рибата и виното, който се проведе в Морската градина в Бургас през септември, Златка направи показно как се приготвя сьомга. Тогава тя бе придружена от Кирил.

Кирил Танев бе кандидат за общински съветник от листата на ДБГ, на 12-о място. Той събра 117 преференциални гласа, но това не му стигна да се класира в Общинския съвет. 

Кирил Танев е на 36 години от Бургас. Завършил е Техникум по икономика със специалност „Мениджмънт”, а по-късно и „Маркетинг” в Бургаски свободен университет. 

Сертифициран фитнес инструктор от Национална спортна академия „Васил Левски“ и Българска федерация по културизъм и фитнес. 

От 12 години се занимава професионално с фитнес, хранителни и тренировъчни режими за професионални спортисти, както и за хора, търсещи добра и здравословна форма. 

Има отбор от състезатели, които са печелили десетки награди, републикански и балкански шампиони, носители на международни купи и медали.

Текст: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови