Дъщеря на известен рокаджия е новата Кралица на Бургас

Титлата Кралица на Бургас 2021 г грабна 20-годишната красавица Ина Мархолева. 

Ина е студентка в София. Учи реклама в Нов български университет. Увлича се по музиката още от малка и мечтае да се занимава именно с това. 

Ина е дъщеря на популярния музикант Георги Мархолев, познат най-вече като фронтмен на рок група „Сънрайз“. Самата тя е наследила гена на баща си, от малка пее, била е част от вокален ансамбъл „Фортисимо“ с ръководител Милена Добрева.

Красивата бургазлийка ще представлява морския град на конкурса Мис България, който ще се проведе в края на годината в София. Короната на новата носителка на титлата беше предадена от победителката в конкурса Кралица на Бургас 2019 г Михаелла Едрева. 

Освен първото място в конкурса Ина спечели и симпатиите на зрителите и грабна титлата Лице на публиката. Наградата и беше връчена от г-н Андрей Рунчев - директор на общинското предприятие „Транспорт“.

Първа подгласничка на носителката на титлата Кралица на Бургас стана 21-годишната Фатме Селим. Знойната красавица е родена в Несебър, но от няколко години живее и работи в Бургас. Трето място в конкурса Кралица на Бургас отиде при 20-годишната студентка Мари-Никол Маркова. Красавицата учи журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Общо дванадесет ослепително красиви момичета се бореха за престижната титлата. Всички участнички получиха специални подаръци- дизайнерски тениски и аксесоари от официалния дизайнер на конкурса Стоян Радичев, с чиито величествени рокли дефилираха момичетата в трети тур. 

Конкурсът Кралица на Бургас се проведе тази неделя в Летния театър в Бургас. Община Бургас беше партньор на събитието. Официален фотограф на събитието беше „Хайлайф“- лидер в заснемането и отразяването на свички светски, културни и бизнес събития. 

В журито на конкурса се откроиха десетки носителки на престижни титли за красота. Водеща на конкурса беше първата носителка на титлата Мис Бургас от далечната 2010 г- Анелия Дулева, а нейна сценична половинка беше обичаният радио водещ Мариян Иванов. Конкурсът Кралица на Бургас се проведе за десета, поредна година, и отново даде заявка да е най- пищното събитие за красота и мода в морския град.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови