Какво крие Странджа? Племенницата на Ванга разказва 

Изследванията на некропола се правят за първи път след секретната експедиция, организирана от Людмила Живкова през 1981-ва година

Група изследователи потегля за Странджа, за да открие много важна за цялото човечество информация. Става дума за древни документи и предмети, съдържащи знание, което може да промени живота на цялата планета.

В групата са Красимира Стоянова – племенница на Ванга, Кръстю Мутафчиев, археологът Иля Прокопов и още няколко други, всички те посочени от пророчицата

Даниела Тренчева се върна отново на мястото, известното като гробницата на египетската богиня Бастет в местността Градище, за да може още по-убедително да разсее слуховете и преданията, в търсене на пътя до дълбоката истина.

Изследванията на некропола се правят за първи път след секретната експедиция, организирана от Людмила Живкова през 1981-ва година.

Някои свързват тайния поход с мистериозна карта, която пророчицата е разчела и изпратила хора да търсят ценно заровено в земята знание. Други намесват службите в разкопки и търсене на съкровища.

Племенницата на баба Ванга разказва за експедицията до Странджа

Преживяванията на Красимира Стоянова са се случили, докато баба Ванга била жива. Според пророчицата там е заровен саркофаг от гранит. Но никога не е казвала за Бастет.

Групата от 5 човека получават невероятно видение върху една скала в Странджа. Става дума за местността “Градището” до Малко Търново.

Явили им се двама мъже от Древен Египет. Единият мъж бил стар. Облечен в дълга бяла роба и с дълга коса.

Вторият мъж бил млад. Приличал на фараон. Той седял на трон или на някакъв много красив стол. Бил спокоен. Ръцете му били поставени на бедрата. А краката стояли стъпили на земята.

На главата му имало корона, но не държал скиптър и жезъл, които са атрибути на властта в Древен Египет. Видението траело около 20 минути. След това изчезнало.

Красимира Стоянова отишла при баба Ванга и разказала за виденията

Баба  Ванга изслушала разказа, но бързо загубила интерес към виденията. Коментирала, че е рано да се разбере смисълът на виденията. Там имало изключително древна писменост. Не е дошло времето тя да бъде разчетена.

Групата решава да продължи своите експедиции, за да разберат какви тайни се крият на това място. Експедицията не се състояла.

Красимира Стоянова е убедена, че наистина ще дойде времето, когато скритото в Странджа ще излезе наяве.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови