Що е вибратор шоу и какви са тарифите в бар Табу

След като в бар Табу не се предлагат сексуслуги, защо полицаите са открили голямо количество презервативи при обиска там?

Това попита днес покурор Георги Попов барманката Павлина Цвяткова, която бе разпитана като свидетел по делото за мярката за неотклонение на управителя на заведението Теодор Николов.

Кондомите били за т.нар. „Вибратор шоу“, обясни служителката в бар Табу. Тъй като вибраторът бил един, а се ползвал при еротичните танци от всички момичета, те му поставяли презерватив.

Това бе едно от нещата „от кухнята“, които научи съдът, преди да наложи на Теодор Николов мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Барманката Павлина, 27-годишна, родом от Средец, обясни какъв е регламентът в бара. Тя настанявала клиентите в сепаретата, после момичетата се представяли с измислените си имена /това било с цел, да не ги намират клиентите във фейсбук/ и танцували.

След това барманката ги водела при всеки клиент, а той можел да си поръча, която хареса за компания. Цената на компанията била коктейл за дамата – от 50 до 100 лв. Танц на една песен се плащал отделно 20 лева.

После клиентът можел да си поръча частно еротично шоу в кабинка с цена 150 лева за 30 минути. Нямал обаче право да докосва танцьорката, обясни Павлина.

За всичко това се издавал касов бон.

Случвало се клиентите да са разочаровани от шоуто в кабинките, защото се надявали на секс, разказа барманката. Те вдигали скандали, искали си парите, а някои дори се обаждали на тел. 112 за това, че са измамени.

Според събраните доказателства от прокуратурата обаче в Табу са се предлагали сексуслуги. Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час - 150 лв., като малка част от парите оставали за момичета.

Текст и снимка: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови